Jeansplagg och Husvagnssemestrar

Vem fan har jeansjacka eller korta jeansshorts som kille? Hatar innerligt alla som någon gång burit något av dessa plagg. Det som är alldra fulast är när man har en hel jeansoutfit från topp till tå då borde man kremeras på plats och utsprid i Gulafloden i Kina. 

Men om man vill vara fulare än så kan man faktiskt också spänna på sig en midjeväska i turkos runt höften, för det är verkligen toppen av fulhet. Vem har kommit på denna djävulska väska? Det måste vara någon väldigt dum tysk.

Husvagnsägare brukar lyckas med denna mix bäst. De har på sig det på så väl den sunkiga minigolfbanan och den nedbajsade svenska badstranden som ligger på något ännu äckligare campingställe. HATA ALLA PÅ CAMPINGPLATSER! Kan ni inte bara åka till Grekland som alla andra?

Hur kan man villa sova och leva med sin inkompetenta familj på tre kvadrat i veckor på svampiga campingplatser som endast doftar urin och hundsvett. Sen får man duscha för 5kr? Asså vart bor vi egentligen? Inte ens i Bolivia betalar de 5kr för att duscha. Svensksommar är väldigt fin och härlig men inte på campingplatser i en snuskig husvagn. Vad är det inte folk förstår?




// NFIHY




Kommentarer
Postat av: S A N N A

hej tjejen :)

vad händer hos dej? :):)

2010-01-25 @ 20:43:55
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: Neha

Vissa saker är helt enkelt praktiska men inte snygga

2010-01-26 @ 03:11:21
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: sandra

Hallå där! Du har väl inte missat min tävling som startade igår? Du har nu chansen att vinna 1000 kronor på en valfri butik. Ett tips för dig som älskar allt som har med tävlingar och annat att göra är att du följer mig med bloglovin så missar du inte de roliga tävlingarna.



Hoppas du är med och tävlar!

Lycka till ...

Sandra

2010-01-28 @ 15:40:30
URL: http://sandera.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså HAHHA JAG DÖR, BORDSHOCKEYKUNGEN!!

2010-02-11 @ 23:31:15
URL: http://makeyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0