Nattbussen

Det värsta som finns efter att man har varit på fest eller en trevlig filmkväll är när man ska ta den där jävla nattbussen.

Man dyker upp vid busshållsplatsen bara för att märka att bussen gick för 4 minuter sen eller att bussen borde gå om 5 minuter men antingen så har chauffören äntligen fått nog och kört ner i ett dike eller så har han för en gångs skull varit för tidig.

Man får (hur fallet än är) stå och vänta på den ruttna bussen som man hoppas är fri i från spya denna kväll och när den äntligen kommer så är man så stelfrusen och sovsugen så att man inte kan göra annat än att somna på dom där herpesfyllda och aidssmittade stolarna och självklart åker man tvärs förbi sin egen hållplats och till slutstation. Har man då tur nog att bussen inte slutar för kvällen så åker den ju självklart tillbaka samma väg men UTAN att chaufförfan ens kan ropa lite granna i högtalaren att jag troligen har ett hem och inte bor i bussen.

Nej, istället skall man slussas fram och tillbaka mellan läskiga nattstationer utan att säga ett ord för man hinner ju somna medan man letar efter vart fan man är.

Jag hatar nattbussen.

//NFIHY

http://www.djursjukgymnast.se/images/hundmuskler.png

Kommentarer
Postat av: Fanny

http://fizza.blogg.se

Hej! Fin blogg! :)

Just nu pågår veckans blogg, tävlingen avslutas imorgon så passa på! Aldrig fel med några extraläsare? ;)

2010-01-21 @ 22:24:47
URL: http://fizza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0